Cuma, Mart 04, 2011

Diego Sanchez vs. Kampmann savaşını kaçırdığıma üzüldüm

UFC Versus'ları canlı izlememeye karar verdiğimden daha önce bahsetmiştim. Amerika'da Versus kanalından şifresiz ve bedava yayınlanan bu event'ler yayıncı kuruluş tarafından reklama boğularak rezil ediliyor. Keza bu Versus'u da izleyenlerden duyduğum kadarıyla durum farklı değilmiş...

Ama gecenin son maçında Sanchez ve Kampmann'ın giriştikleri mücadele görülmeye değermiş. Maçtan sonra Sanchez'le yapılan ufak bir röportaj durumu anlatmaya yetiyor. İzleyelim:

5 yorum:

KeTo dedi ki...

Pek bir şey beklemeden izlemeye başladığım, etkinlik (event demek istiyorum) tekrarı bir kaç dakika öncesinde tamamlandı. Tam sayısını bilmiyorum fakat bayağıdır (3-4 eventten fazla) bütünüyle doyurucu bir UFC etkinliği izleyemiyordum (115 -Liddell vs Franklin- ten beri hiç bir UFC etkinliğini kaçırmadım - öncesinde de maç maç izliyordum. Yeni bir MMA izleyicisi sayılırım). Fakat bu etkinlik baştan ne kadar kalbur altı gözüksede, beni büyük ölçüde tatmin etti.

Sayın Evrenol, izlemelisiniz diye düşünüyorum tüm etkinliği. Keyif kaçırmamak için özet geçmek istemedim. Ayrıca canlı izlemenin keyfinin başka olduğunda hemfikir olsamda, 720p çözünürlükte izlemenin avantajları çok büyük olabiliyor.

Kısacası, Strikeforce un son etkinliklerinin üstünlüğü gölgesinde kalan UFC gecelerinin bir kurtarıcısı olur gibiydi UFC live 3. Tüm MMA severlere öneririm.

Can Evrenol dedi ki...

Selam KeTo.inc,
Var mı izleyebilceğimiz link?

KeTo dedi ki...

tabiki (umarım torrent kullanıcısısınızdır):

http://thepiratebay.org/torrent/6218083/UFC.on.Versus.3.Sanchez.vs.Kampmann.720p.HDTV.x264-aAF

Can Evrenol dedi ki...

cok saol!

KeTo dedi ki...

nedemekkkk :D

Yorum Gönder