Salı, Mart 08, 2011

Yoksa Strikeforce bütün saçmalıklarına rağmen yine bize yılın en bomba maçlarından birini mi sunuyor?

Galiba son bir haftadır ortada dolaşan söylentiler gerçek oluyor! Bloodyelbow'un haberine göre Fedor, 205 pound'a inip Henderson'la hafif-ağırsiklette dövüşmeye oldukça sıcak bakıyormuş. Hemen heycanlanmayalım, Fedor'un menejerliğinin nasıl işlediğini de artık biliyoruz... daha önümüzdeki birkaç ay bu maçın olmayacağı kesin... ama sanki 2011 bitmeden de olcakmış gibi...

http://www.bloodyelbow.com/2011/3/8/2038610/fedor-considering-move-to-205-willing-to-fight-dan-henderson 


Ekleme: Bugün M-1 Global, bu haberin şu safhada doğru olmadığını açıkladı
http://middleeasy.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4031:m-1-global-denies-that-a-fedor-vs-henderson-bout-is-on-the-horizon&catid=34:organizations

1 yorum:

NigelfuckinBenn dedi ki...

Başka bir sitedende. Hendo'nun hazır tüm LHW ccontender isimleri son dövüşlerini kaybetmişken ( King Mo, Mousasi - SF kariyeri için geçerli bu durum - Feijao, Babalu vs ) Hendo'nun HW'e çıkıp yada en azından catchweightte buluşup Fedor'la maç yapacağı görüşündeydiler.

Bence Fedor HW'den inmez her ne kadar LHW'de daha avantajlı olsada. Bu maç olursa Strikeforce tarihinde ki en büyük (sanırım ilkte ) Superfight olacağı tarihinin en büyük maçı olacağı konuşuluyor.

M1'dan Eric Nicholls, Fedor'un 205'e inmesi saçmalık dedi. Scott Coker'da bu karşılaşma ile ilgili hala düşünüyoruz diyor. Bakalım neler olacak.

Yorum Gönder