Çarşamba, Mart 30, 2011

Ertan Balaban'ın blogu çok çok iyi!!

http://equipecorvos.blogspot.com/

Ertan'ın arkadaşı burda biraz Bloodstain Lane'i andırmıyo mu?
Arkadaşım diye söylemiyorum, Ertan'ın blogu daha çok yeni olmasına rağmen çok enteresan, çok samimi ve çok değerli bir blog oldu bile!

Ertan şu anda Hollanda'da, dünyaca ünlü, en üst kalite muay-thai kamplarından birinde, Lucian Carbin'le (http://bit.ly/eYGmZ7) antreman yapıyor. Burada hem yeni dostluklar kuruyor, hem geleceğe yönelik yeni bağlantılar buluyor, hem de üstün yer dövüşü tekniğinin yanında stand-up'ına da altın bilezik tadında bir ekleme yapmış oluyor...

Ertan, birkaç hafta sonra WFC13'te Sırbistan'da Sırp bir rakip karşısında çıkacak. Hem de efsane dövüşçü Jose Pele'nin de dövüşeceği bir event! - WFC13 fragmanı: http://www.youtube.com/watch?v=13FfRX0PXvw

Ertan'ın rakibinin lakabı Cyborg2. Oldukça iddialı ve saygı duyulan bir isim. Hollanda'da Ertan bu maça hazırlanıyor aslında. Biryandan da kendi kendine bu blog işini çözen Ertan, antremandan zaman kaldığı kadarıyla bloguyla uğraşıp bu özel yolculuğunu meraklılarıyla ve sevenleriyle paylaşıyor. Hem de hem Türkçe, hem İngilizce! Çok iyi!

Not: Bu arada Ertan'ın WFC13'den döndükten sonra, çok yakın bir tarihte Türkiye sınırları içinde bomba bir maça daha çıkması çok kuvvetle muhtemel! WFC13 geçtikten sonra onu da hararetle konuşmaya başlayacağız!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

daha gecen gece bir daha izledim wfc 12 maçını,'down with the sickness' ile girişi,arka ekranda adının büyük puntolarla yazılışı,gurulandırdı bi kere daha beni :)) Tek üzüldüğüm (üzüldüğüm de diyemem ama hevesimi burkan) nokta WFC 13'ün promo'sunda Ertan'a veya Ertan'ın maçına rastlayamamıs olmam,belki de ben görmedim.İlk bi 3. saniyede gördüm o kadar..

Ama yavas yavas bu işler,cok güzel seyler basarıyor,yakında 'Main event' neden onun olmasın ??

M.a.u dedi ki...

Resimdeki Arda Günçiçek olmalı...

NigelfuckinBenn dedi ki...

Telden girdiğimde resmi görünce Lane ne ara böyle vlog çekti diye düşünmüştüm :D

WFC boş yer değil UFC'e kapı olarak kullananlar oldu umarım Ertan Balaban'da bunu başarır. Ayrı bir zevk oluyor onu böyle arenalarda izlemek.

Yorum Gönder