Salı, Mart 22, 2011

Kısa Kısa...

Jon Jones furyasının bütün gücüyle esmeye devam ettiği bu hafta MMA gündeminden doneler:

- yeni Sherdog MMA sıralamaları açıklandı: http://bit.ly/gKpZTI
- Beklenen Ryan Bader vs.Tito Ortiz karşılaşması 2 Temmuz'da, UFC 132'de gerçekleşiyor.
- Rashad, Jackson kampından ayrıldı, Jon Jones'u saygısızlık ve 'Judas' (satıcı) olmakla suçladı.
- Geçtiğimiz Cumartesi Cro Cop'un tarihin en iyi girişlerinden birini yaptığına şüphesi olan var mı? http://bit.ly/eKLtZw Bu arada Cro Cop'un kafese Japon bayrağıyla girilmesine izin verilmemesi tartışılıyor. Link'te 1.30'da
- Shogun'ın kardeşi Ninja Rua, Cumartesi gecesi Shogun'ın kafasına yediği ilk tekme ve vücuduna yediği diz sonrasında kesildiği yorumunda bulundu.
- Wanderlei, Chris Leben'la dövüşmek istese de, Dana White Wanderlei vs Vitor II'yi istiyor! Katılmamak elde değil...
- Jr. Dos Santos'dan Pettis/Matrix tekmesi http://bit.ly/dXQrML
- Vasatın üstünde bir Diaz vs. Daley fragmanı: http://bit.ly/hzjtal
- Strikeforce'a pek güven olmaz ama Overeem vs. Werdum 18 Haziran'da Dallas'ta gerçekleşecekmiş...
- Maçtan sonra Jones'u twitter'dan tebrik edenler arasında 50 Cent de vardı. 50 Cent'in twitter hayran sayısı UFC ve Dana White'ın toplam takipçisinden fazla!
- ve evet, Jon Jones action figure'ü çıktı...

3 yorum:

frankello dedi ki...

duran duransız bir cro cop bana garip geldi.ama girişi duygusaldı her yönden,kendide hüzünlüydü sanırım biraz girerken içeri

Adsız dedi ki...

Wanderlei - Belfort ! söz konusu videoyu ben de izledim,Ariel Hawani ile röportajı sırasında söledi Dana White..Wand geri gelsin de baska bisey istemiyorum.Su an dizi iyileşiyo ama sırtında da biraz problem var sanırım,gecen Werdum'un salonunda 'sparring' falan yapmıslar cok sevindim tekrar aktif antremanlara dönmesine.

frankello dedi ki...

o video baya eski sanrım ya werdum vs fedor öncesi bende izlemistim o videoda bilmiyorum.wanderlei artık pek formda degil gibi izledigim son maclarında ve uzun süredirde dövüsmüyor.kilo vermeside bence onu kötü etkiledi emekli olsun bence yoksa cok üzülcem.cro cop zaten cok üzdü beni.
ayrıca ben katılmıyorum cana ufc tişörtü giymesi müzigi degistirmesi falan hiç yakışmadı cro cop'a etkileyici bi giriş degildi bence.ayagının kırılmasından sora hızı cok düsmüs hiç tekme cikaramiyor onun dişinda bence scahub denen herif cok fazla kafa arkasina vurdu ihtar aldi ama kötü etkilemistir bunlar eminim.neyse cro cop adamsın hala.

Yorum Gönder