Perşembe, Mart 24, 2011

Gracie kardeşler bu sefer Avustralya'lı o şişman çocuğun sıska çocuğu kafa üstü yere çakmasını analiz ediyorlar

Avustralya'daki bir ortaokulda gerçekleşen 'bullying' (kendinden zayıflara karşı kabadayılık ve şiddet) videosunu izlemişsinizdir herhalde...  Sıska bir çocuk, arkadaşları kameraya çekerken, kızların önünde kendinden büyük şişman bir çocuğu yakasından tutup yumruklama başlıyor. İlk defa bu tarz bir davranışa maruz kalmadığı belli olan şişman çocuk hiçbirşey yapmadan duruken birden balatayı sıyırıyor ve sıska çocuğu kaldırıp ters kafa üstü yere çakıyor! Sözkonusu video çok kısa bir süre içerisinde dünyanın dört bir tarafında milyonlarca kere izlendi. Olay, ana haber bültenlerine kadar sıçradı. Ve hemen tabi ki MMA dünyasına da yansıdı. İşte normalde UFC/Strikeforce maçlarını açıklayan Gracie kardeşlerin olay hakkındaki yorumları:

NOT: Bu video Gracie kardeşler tarafından post edildikten yaklaşık bir hafta sonra ZUFFA'nın telif hakkı şikayeti dolayısıyla Gracie kardeşlerin kanalı kapanmıştır. (28 Mart)




NOT: Bu video Gracie kardeşler tarafından post edildikten yaklaşık bir hafta sonra ZUFFA'nın telif hakkı şikayeti dolayısıyla Gracie kardeşlerin kanalı kapanmıştır. (28 Mart)

4 yorum:

van auger dedi ki...

bence bu analizi en iyi matt hughes ile rampage yapar

frankello dedi ki...

gracielerden hiç hoşlanmıyorum nedense bi türlü de hoşlanamaicam sanırım.
van auger dogru demiş bu arada en iyi rampage analiz eder bencde:)

frankello dedi ki...

bu arada alakasız olcak ama yazıyım buraya.overeem facebookunda şöle bişi yazmış.strikeforce gpsi devam edicekmiş ve kazanan ufc de kemer maçına çıkıcakmış.bence süper haber

Adsız dedi ki...

Teknik analizden çok biraz psikolojik ve sosyolojik bi analiz olmus :) ilk 2 dakikada olayı anlatıp,gösterip sonrasında nedenlerini sonuclarını tartısmıslar. Casey'in canına tak etmiş ama :) Zaten web-sitesinin başlığı 'A gentle giant who had enough ' :D herseyi acıklıyor sanırım

Yorum Gönder