Salı, Kasım 22, 2011

Kısa Kısa...

- Fedor vs. Monson maçından sonra ringe çıkan Putin'in seyirciler tarafından yuhalanması Rusya'da ve bütün dünya basınında büyük yankı buldu. Hatta haber Hürriyet'te bile geçti. http://www.hurriyet.com.tr/planet/19292588.asp 

- Jeff Monson, Fedor'la maçından önce soyunma odasında 2 Rus polisi dövmüşmüş... Olay Rus basınına yansımış. Sherdog'un haberi: http://bit.ly/vvQCxU

- Jr Dos Santos, 2016 Rio Olimpiyatları'nda boksta şansını denemek istiyormuş

- Chael Sonnen, Anderson Silva'nın "gel Brezilya'da dövüşelim" teklifini kabul etmiş

- Ama Anderson Silva Haziran 2012'ye kadar sakat...

- TUF 15 koçları kesinleşti gibi: Urijah Faber vs. Dominick Cruz

- Josh Koscheck ve Carlos Condit, UFC 143'te karşılaşacaklar

- Middleeasy okuduüum, Fedor'un 2012'de UFC'yle sözleşme imzalayıp, Cain Velasquez karşısına çıkacağı söylentisini pek ciddiye alamadım. Ama belli de olmaz tabi...

5 yorum:

zeggy dedi ki...

TUF 15 koçlar açısından inanılmaz olmuş, Rashad vs. Rampage sezonundaki gibi olabilir TUF 15. Süre de uzun, prelim'ler de canlı. Anam anam.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Bu Josh Koscheck-e ayar olduğum kadar kimseye olmuyorum sanırım, Carlos'un üstüne yatmazsa eğer Carlos bitirecektir ayakta işini. Merak ettiğim nokta şu ki eğer Carlos'u yenerse ne olacak ? Zira takım arkadaşı Jon Fitch Hendriks ile dövüşünü kazanırsa artık yine Title Shot vermezlerse '' OHA '' derim. Bu durumda bu ikili acaba dövüşecek mi ? Zira iki dövüşcü de birbirleriyle dövüşmektense sporu bırakmayı tercih edeceklerini söylemişlerdi.

TUF 15 sönük geçen TUF 14-ün ardından iyi gelecek bize bence , zira TUF 14 -den sağlam adamlar geleceğine inanıyorum özellikle TJ ancak sezon sönüktü bana göre.

Anderson Silva bana sanki ciddi ciddi Sonnen'den sıyrılmaya çalışıyor gibi geliyor. Zira Chael Sonnen bu durumda Mark Munoz ile dövüşecek ki basit bir dövüş olacak Chael için bana göre.

Jr Dos Santos iyi bir MMA Striker-ı olabilir ancak iyi bir boksörün karşısında şansı olacağını zannetmiyorum yine de dibine kadar desteklerim Jr-ı :)

Fedor'un bittiğine inanmıyorum zira bu maçta hatalarından ders almış gibiydi , adam yerdeyken uçmadı üzerine en iyi yaptığı şeyi yaptı o da '' Striking''. Maçın zevksiz geçmesinin nedeni Fedor'un kazanmak için değil kaybetmemek için dövüşmesindne kaynaklandı zira 1 yenilgiyi daha kaldıramazdı kariyeri.

UFC durumları ne olur göreceğiz hep beraber ancak Cain'i yenmesi biraz zor ancak Fedor'u eskiden beri takip eden biri olarak sanki adam hala ilahmış gibi geliyor bana bu yüzden destekliyorum tabi ki deli gibi.

frankello dedi ki...

bana göre fedor'un en rahat eşleşebilecegi ufc ağır sikleti cain velasquez yener yenemez bilemem.(ben fedora basarım paramı öle bi dövüşte).ama bu bile cain'in m-1 management tarafından özellikle seçilmiş oldugunu gösteriyor bana yani bence vadim ve ekibinin yapmaya calistigi eger yapabilirlerse tabi fedor vs cain'i gerceklestirerek fedor yenilse bile fedor üzerinden son büyük bi vurgun gerçeklestirmek yok eger yenerse (yenme sansı olan bi rakibi secmeleri bu yüzden bence) birz daha fedorun ününden faydalanmak.

ne sikko bi adam bu vadim finkelstein ya allah belasını versin.charlotte'a da katiliyorum.can yazısında tiyatro falan diyerek asagilamiştı ama bence overeem vs werdum kadar kaliteli bi dövüştü o ne kadar kaliteliyse buda öleydi.fedorun yenilmeden bitirmeye calismasi etkili oldu kendine olan güvenini yeniden kazanması acısından önemliydi.10 kere arka arkaya yenilsede cain'den cok daha büyük ve kaliteli bi dövüscü fedor.bu dövüsü görmek isterim ama ihtimal 0'ın altında.

fenerli_41 dedi ki...

anderson silvayla ayakta dövüşebilecek kimse yoktur tahminime göre sonnen vs stann maçını brian stann kazansaydı anderson silvayı yenemezdi çünkü stann sadece ayakta dövüşebiliyor yani silvayı yenmek için yeterli değil sonnen iyi çalışırsa kemeri alabilir güreşi iyi ayakta dövüşü idare eder yerde rakibini güzel yumrukluyor yumrukları biraz daha güçlü olsa silvaya zarar verir

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Anderson Silva'yı 2 kere götünün üstüne oturttu ayakta Chael Sonnen , daha ne yapacaktı ayıptır söylemesi ? Anderson Silva'nın ayakta o şekil indirildiğini daha önce ne zaman gördünüz UFC 'de ? Şimdi kimse kalkıp sherdog-da ki zibidiler gibi ayağı kaydı demez herhalde...

Yorum Gönder