Pazartesi, Kasım 14, 2011

UFC 139 Shogun vs. Hendo: Striker fetişi!

UFC, nefes alacak zaman bırakmıyor!.. Üst üste muhteşem kaliteli ve olaylı etkinliklerin birinin ateşi daha sönmeden diğeri parlıyor! Bu sefer bütün sene boyunca en heyecanla beklediğim etkinlik geliyor! (Bu lafı söylemekten de sıkılmadım, sıkılamadım.. çünkü her seferinde doğru oluyor)

Kansporu UFC 139 Banyosu: http://www.facebook.com/event.php?eid=203020143103032



Bu Cumartesi main card'ı sadece nakavt makinalarından oluşan inanılmaz ötesi bombastik bir UFC bizi bekliyor! Hendo, Shogun, Le, Silva, Faber, Bowles, Kampmann, Story ve hatta Kingsbury ve Bonnar! O-HA!... UFC 139 kesinlikle MMA tarihine geçecek bir fight card'a sahip. Eğer kağıt üzerindeki heyecanın %40'ı bile gerçeğe yansıyacak olursa, hiç şüphesiz beynimizi tokatlayacak bir etkinlik izleyeceğiz! Main card'da 5 nakavt olursa hiç kimse şaşırmasın...

İlgili haberler:
http://kansporu.blogspot.com/2011/10/ufc-139-basn-toplants.html
http://kansporu.blogspot.com/2011/09/ufc-139-van-damme-filmlerini.html

4 yorum:

Alkan Gültekin dedi ki...

Çok sağlam dövüşler var. Ana kartta 5 nakavt çıkma ihtimali var dediğin gibi. Ben Hendo, Le ve Bonnar'ın TKO ile kazanacağını, Faber ve Story'nin UD ile kazanacağını düşünüyorum.

Ottoman Fighter dedi ki...

Woooaaaw

AU dedi ki...

shogun rua hendonun ışıklarını söndürecek !

frankello dedi ki...

hendo'nun ağar götü kalkmış fedoru yendikden sora.kendisinden hiç bir zaman duymadıgım kıçını tekmelerim,aglatırım,kafasının pekmezini akıtırım tarzında röpörtajlarını gördüm.yakıştıramadım ve defterimden sildim gitti.shogun'u yenme şansı yüzde 51.umarım k.o eder shogun su amerikan palyaçosunu.

Yorum Gönder