Pazartesi, Kasım 21, 2011

Shogun Rua 16 yaşında bir "ev maçı"nda!

Sene 19987 veya 1998... Dövüş dünyasında Bas Rutten'in dehşet saldığı zamanlar... Japonya'da PRIDE yeni başlıyor, Amerika'da Randy Couture UFC ağırsiklet şampiyonluk kemerini beline takmış...  ve o gece Brezilya'da bir evde, Mauricio adlı 16 yaşında bir çocuk hayatının en zorlu maçlarından birine çıkıyor...

8 yorum:

Steppe dedi ki...

abi başlığa bakıpta ümitlendik ya bu nasıl bir kavgadır :) shogun demesen bizim mahalledeki çocuklardan biri sanıcam, demekki o günden sonra muay thai'te başlamış orası kesin :D

H.Kdemir dedi ki...

yeni başladıgı zamanlar heralde :D şortu çekmiş ama daha teknik yok :D kim derdiki eniyi dövüşcülerden biri olacak

Choke dedi ki...

Lan bundan 6 sene sonra nasıl Pride şampiyonu oldun sen.)

frankello dedi ki...

arkada kapının yanındaki rafael cordeiro degil mi 2 solundaki de peleye benziyor ortam çok fena.

bu arada görünce aklima geldi cumartesi shogun'ın köşesinde rafael cordeiro yoktu neden acaba forrest griffin'e cordeiro ile hazırlanmişti.cordeiro ile hazirlanmadigi tüm dövüslerde ya vasat dövüstü yada kaybetti shogun.garip araları bozulduysa shogun'ın tekrar eski formuna dönmesi bence cok zor.

Steppe dedi ki...

''Lan bundan 6 sene sonra nasıl Pride şampiyonu oldun sen'' sesli güldüm :))

frankello dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
frankello dedi ki...

cordeiro ile shogun'ın arası bozuk mu diye araştirirken şöle bişi buldum:D

when Shogun’s prized pit bull gave birth to a litter of puppies, Silva asked for one to have as a pet and Shogun obliged. Money was never discussed. A few weeks later, Shogun asked him for a couple hundred dollars as payment and Silva said he thought the puppy was a gift. After negotiations stalled, the two decided to settle the dispute in the ring at Chute Boxe: They would lace up 16-ounce boxing gloves and fi ght for as many rounds as it took before one of them was knocked out. If Silva lost, he’d shell out the cash and if Shogun lost, the puppy was free. All of their coaches and training partners gathered around to watch the dream bout that hardcore MMA fans would never have the chance to see on television. “All I will say is that we went at it very hard and the fi ght ended in the fi rst round,” recalls Silva, grinning from ear to ear. “And I did not pay for that puppy.”

yani diyor ki shogun'ın pitbullu yavruladıgında silva yavrulardan bir tanesini,hiç para konusulmadıgı halde shogun daha sonra para istemiş ama wanderlei hediye oldugunu sanıyormuş bu yüzden olayı çözmek için chute boxe ringinde dövüşmeye karar vermişller.wanderlei kazanmiş ve parayı vermemiş.bu yüzden 2007den beri araları bozukmuş shogun ile wanderlei'in.wanderlei cung le karsilasmasina cordeiro ile hazırlangından shogun takılmamış olabilr.vay amk neler dönmüş.

Deniz dedi ki...

Pride zamanında parayı kova ile kazanırken 200-300$ için böyle bir dalaşa girmeleri garip bir testosteron hikayesi..

Yorum Gönder